Fælleshuset

Solsikkemarkens fælleshus kaldes Solen. Historisk set har dette fælleshus været benyttet til afholdelse af torsdagsbarer, fredagsbarer, fastelavnsfester, julefrokoster osv. 

Fælleshuset er til fri afbenyttelse alle dage, hvor det ikke er udlejet eller festudvalget holder arrangement. Har man lyst til at benytte det dagen før og/eller efter en udlejning, bedes man dog aftale det med lejer, da personen har lov til at bruge disse dage til hhv. at stille op og gøre rent. Bruger man fælleshuset skal man selvfølgelig gøre rent efter sig. Hvis der er behov for klude, støvsuger mv. i denne proces, så skaffer man det selv. Det er også muligt at låne ovnen til bagning mv. uden at leje fælleshuset. Dette sker ved at kontakte en af bestyrelsens medlemmer. Det er ikke muligt at reservere køkkenet uden at leje fælleshuset.

Hvis der er betydelige mangler eller skader på møbler, poolbord eller andet bedes du kontakte bestyrelsen hurtigst muligt, så det kan blive ordnet.

Leje af fælleshuset
Fælleshuset udlejes kun til Solsikkemarkens og afd. 24’s beboere. Se mere her:
Udlejning til Solsikkemarkens beboere
Udlejning til afd. 24’s beboere

Annoncerede aktiviteter
I kalenderen her, er alle bookninger indskrevet. Det betyder også, at man her kan se om fælleshuset er ledigt i fremtiden, hvis man vil leje det. Er fælleshuset udlejet, er grillen forbeholdt lejeren af fælleshuset, og man kan således ikke bruge den som udenforstående.